Sleutelkluis met Cijfercombinatie is ideaal om sleutels in te bewaren. Deze kluis is namelijk zowel binnen als buiten te gebruiken. U kunt de cijfercombinatie van de JouwTech sleutelkluis heel gemakkelijk instellen met de roterende cijfers. Daarbij ku Lees meer...

Product score :
Verlanglijst: Toon in vergelijking:
€ 29,95
Op voorraad

Sleutelkluis met Cijfercombinatie is ideaal om sleutels in te bewaren. Deze kluis is namelijk zowel binnen als buiten te gebruiken. U kunt de cijfercombinatie van de JouwTech sleutelkluis heel gemakkelijk instellen met de roterende cijfers. Daarbij kunt u een code van vier cijfers instellen.

Er zijn in totaal 10.000 verschillende combinaties mogelijk. Het voordeel van deze JouwTech Sleutelkluis die uitgevoerd is met Cijfercombinatie is dat er meerdere mensen gebruik van kunnen maken. Iedereen die de code weet, heeft toegang tot de sleutels in de kluis. Het materiaal bestaat uit zink en de kluisdeur is met rubber afgewerkt. Deze JouwTech Sleutelkluis is ideaal voor gebruik buitenshuis door de weersbestendige eigenschappen. Het maakt niet uit of het regent, vriest of dat er hoge temperaturen worden bereikt.

Bart
27-01-2019 19:40

Erg tevreden met de sleutelkluis, hij werkt goed en is makkelijk te gebruiken.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen