Klantenservice

Klantenservice: het draait om jou!

JouwTech is een eigenzinnige, jonge webwinkel met een missie. Alle producten die je in onze webwinkel vindt, hebben wij zelf gecontroleerd en getest. Ieder product is gekozen uit passie en diezelfde passie is de drijvende kracht achter onze winkel. Wij zetten ons er voor de volle honderd procent voor in om jou als klant blij te maken. En natuurlijk hoort een optimale klantenservice daar ook bij!

 

Veilig winkelen  

Een belangrijke eis die wij aan onze webwinkel stellen, is dat jij er gegarandeerd veilig kunt winkelen. Je zit er immers niet op te wachten dat er stiekem wordt meegekeken. Onze webwinkel is dan ook op professionele wijze beveiligd (als het goed is, zie je een groene balk en/of een slotje bij onze URL).

 

Verzenden en retourneren  

Als jij een of meer producten uit het JouwTech-assortiment bestelt, doen we er uiteraard alles aan om te zorgen dat jouw bestelling netjes bij jou wordt afgeleverd. Daarom kiezen wij voor een stevige luchtkussen enveloppe die optimale bescherming biedt of kartonnen dozen met een extra beschermlaag, Alleen zo weten we immers zeker dat onze unieke producten jouw in perfecte staat bereiken.

 

Producten verpakken en verzenden brengt kosten met zich mee, daar kunnen ook wij niet omheen. Omdat wij ook op dit punt niet op kwaliteit willen besparen, nemen wij echter een groot deel van deze kosten voor onze rekening. Dit betekent dat de verzendkosten voor iedere klant bijna gratis is! Je betaald voor een brievenbus pakketje 2,95 en voor een normaal pakketje 4,95 Pfoe! dat scheelt weer, ook leveren wij direct een Track & Trace code aan zodat je je pakketje makkelijk kan traceren. De retour kosten dient u wel zelf volledig te vergoeden!

 

Snelle, mobiel-vriendelijke webwinkel  

Onze visie op kwaliteit heeft niet alleen betrekking op onze producten en de manier waarop wij die verzenden, maar ook op de webwinkelervaring die wij jou bieden. Wij hebben er daarom alles aan gedaan om onze webwinkel zo snel en gebruikersvriendelijk mogelijk te maken. Heb je toch het idee dat iets beter kan? Dan horen we dat heel graag, zodat we onze service nóg verder kunnen optimaliseren!

 

JouwTech positief beoordeeld   

De reviews van onze klanten zijn veelzeggend: de klanten die jou voorgingen, waarderen ons met een ruime 9 – en daar zijn we vanzelfsprekend ontzettend trots op! 

 

Contact gegevens

Mocht u vragen hebben of problemen ervaren met onze webshop of een van onze producten/diensten aarzel niet en neem direct contact met ons op!

 

  @JouwTech 

 

  [email protected] 

 

+31852500160