Product score :
Verlanglijst: Toon in vergelijking:
€ 14,95
€ 11,95
Product op voorraad*

Plezier hebben met Rook? Dat kan met onze JouwTech Rookbommen. Deze zorgen voor een feestelijke, volle, kleurrijke en dikke rook. 

Door middel van een lontje kan je deze Ultra Rookbom heel eenvoudig activeren. Wanneer het binnen een ogenblik, 60 seconden lang rook spuit in de gewenste kleur. 

Deze Ultra Rookbom zal je de leukste en de beste Rook ervaring geven, binnen kleine ruimtes vult de rookbom binnen enkele ogenblikken de gehele ruimte met kleurrijke, dikke rook. 

Specificaties:

  • Kleur: Oranje
  • Eenvoudig en veilig aan te steken via een lontje
  • Compact formaat
  • Brandtijd van 60 seconden met een heldere, gekleurde rook
  • Model: Ultra

 

Let op! Zet de rookbom neer op de grond, ontsteek het artikel en houd vervolgens minimaal 3 meter afstand. wacht tot de rookbom volledig gedoofd is tot u weer veilig in de buurt kunt komen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van dit artikel, dient hier zelf met een veilige verantwoorde manier mee om te gaan. 

 

DISCLAIMER: Dit artikel mag exclusief worden gebruikt in geval van nood. Een rookbom is niet geschikt voor recreatief gebruik 

Derik Hoekstra
08-10-2019 16:24

Mooie rookbom en super goede kwaliteit!

Noah Boom
08-10-2019 16:22

Wow! super dikke rookbom!

Joey Janssen
08-10-2019 16:20

in het oranje was deze rookbom echt heel vet! ga zeker ook nog de andere kleuren halen!

Take de Jong
08-10-2019 16:19

gewoon helemaal super dit, twijfelde eerst een beetje aan de kwaliteit maar dat was nergens voor nodig. Helemaal super dit!!!


5 sterren gebaseerd op 4 beoordelingen