Nooit meer naar de winkel om een nieuwe aansteker te kopen? Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar niets is minder waar. Met deze oplaadbare elektrische aansteker heb je altijd een vuurtje op zak! Lees meer...

Nog niet gewaardeerd. Je beoordeling toevoegen

Verlanglijst: Toevoegen om te vergelijken:
€ 27,95
Op voorraad (3)

Onze JouwTech Plasma Aansteker zorgt ervoor dat er binnen enkele milliseconden een elektrische straal van bijna 900 graden wordt gecreëerd. Deze aansteker is wind en regen bestendig en is hierdoor uiterst geschikt voor buiten gebruik: denk aan het afsteken van vuurwerk, het aansteken van kaarsen of het ontbranden van een ander voorwerp.

Wij hebben ervoor gezorgd dat onze aanstekers een EXTRA grote accu bevatten. Hierdoor kan je per accu deze aansteker wel 500 keer gebruiken, laad hem gemakkelijk op via de mee geleverde USB kabel en na enkele uren kan de aansteker weer honderden keren mee. 

Onze limited edition aanstekers zijn van dezelfde kwaliteit als de premium aanstekers, en zijn dus ook voorzien van een LED-knop. Echter is de uitstraling van deze aansteker zeer bijzonder. Door de verschillende patronen van schorpioenen tot adelaars is deze aansteker een echte limited-edition.

Kenmerken van onze aanstekers

   Draag bij aan het milieu! 2.5 miljard aanstekers per jaar eindigen in de natuur. Met deze oplaadbare plasma aansteker is dat niet meer nodig.

  Plasma aanstekers zijn gemakkelijk op te laden via USB   De oplaadkabel is altijd inbegrepen, zonder extra kosten. Na 1 uur is de aansteker weer volledig opgeladen!
 
  100% wind en regen bestendig! De plasmastalen van de aansteker zijn net als bliksem en wordn dus niet beinvloed door regen of wind.
 
  Bespaar geld! Men geeft gemiddeld meer dan €70 per jaar uit aan het hervullen of kopen van wegwerp-aanstekers. Echter, kun je deze aansteker opladen en hoef je hem dus niet weg te gooien!
 
  Steek alles super snel aan! De plasmastralen worden warmer dan 500ºC. De knop werkt altijd, dus geen gedoe.
 
  Gebruik opnieuw en opnieuw! De plasma aansteker kan tot 500x gebruikt worden op een volle batterij. Het opladen duurt slechts 1 uur!