• Dé specialist in partijhandel en mix pallets met retourgoederen 

    Partijhandel kopen? JouwTech heeft de meest winstgevende producten voor je samengebracht op eigen unieke mix pallets vol retourgoederen.

    Bekijk Mix pallets

Wie is JouwTech?

Expert op gebied van Partijhandel, Retourgoederen & Mix pallets

JouwTech is al sinds 2019 bezig met het aanbieden van partijhandel en mix pallets retourgoederen met onder andere elektronica. Duizenden producten worden dagelijks vernietigd. Waarom? Simpelweg omdat ze geretourneerd zijn. Ze mogen dan niet meer als nieuw verkocht worden.

Door het aanbieden van mix pallets en partijen verkoop maken we retourproducten en overtollige voorraden nu beschikbaar voor partijhandelaren zoals jij. Het vernietigen van splinternieuwe en ongebruikte producten, simpelweg omdat ze geretourneerd zijn, is natuurlijk doodzonde. Daarnaast is het een zware belasting voor ons toch al zo kwetsbare milieu. 

Voor wie is JouwTech

Partijen verkoop bij JouwTech is voor ervaren handelaren, maar vooral ook voor starters. Daarom staat onze klantenservice klaar om je te helpen bij jouw nieuwe avontuur. Ben jij op zoek naar interessante partij handel met uitstekende marges? Bestel dan nu jouw mix pallet elektronica bij JouwTech! Binnen 3 werkdagen staat de pallet bij jouw op de stoep en kun je al beginnen met verkopen. Waar wacht je nog op? Bekijk hier alle mix pallets >

Lees meer

Bijdrage aan een beter Milieu

Schaf je een mix pallet aan bij JouwTech? Dan profiteer jij niet alleen van de laagst mogelijke prijs. Je draagt ook bij aan een beter milieu. Op deze manier krijgen retourgoederen een tweede kans en worden ze niet onnodig weggegooid.

Iedere pallet is uniek

Jouw mix pallets retourgoederen worden dagelijks gevuld met producten van verschillende webwinkels zoals Amazon, eBay en BOL. Hierdoor is iedere mix pallet uniek en zal je nooit dezelfde goederen ontvangen. Hierdoor houd jij jouw aanbod variabel en blijf je niet met producten zitten.

Voor iedere handelaar

Retourgoederen verkopen? Voor zowel starters als ervaren handelaren en opkopers een fluitje van een cent met de mix pallets van JouwTech. Ons afleverproces, klantenservice en onze productondersteuning is ingericht om het voor iedereen toegankelijk te maken.

Gratis Verkoop Handleiding

Bij iedere bestelling een handleiding vol met Tips & TricksTips&Tricks om het verkopen van jouw handelswaar gemakkelijker te maken. Zo start je direct met succesvol verkopen. Dit scheelt je een hoop pParacetamol bij het opstarten van jouw handel!

Snelle & Flexibele levertijden

Ondanks het formaat en gewicht van een mix pallet leveren wij deze 200 kilo zware blokken binnen gemiddeld 2 - 3 werkdagen bij jou af. Wij zorgen ervoor dat elke mix pallet goed is verpakt en beschermt tegen transportschade.

Gratis bezorging

Je leest het goed! Transport is volledig GRATIS. Je bestelling wordt met de grootste zorg veilig bij je afgeleverd. De chauffeur zal je pallet(s) daarnaast ook nog neerzetten op de door jouw gewenste locatie. Makkelijker wordt het niet, toch?
.
.,
.,.,
Mollie