Pallets vol met een mix van verschillende A-Merk Artikelen tegen een super scherp tarief. Lees meer...

Product score :
Verlanglijst: Toon in vergelijking:
€ 775,00
€ 625,00

Onlangs hebben wij verschillende contracten gesloten met Fabrikanten, Webwinkels en Distributeurs. Hierdoor hebben wij het mogelijk gemaakt dat wij pallets vol met een mix van verschillende, vooral A-Merk Artikelen kunnen aanbieden tegen een super scherp tarief. De inhoud van de pallets bestaat uit Overproductie, Faillissement voorraad en retour. Uit ervaring weten wij dat 0 tot 5% van de pallet niet direct verkoopbaar is (IVM een tapje op de doos, defecten of ontbrekend onderdeel). De inhoud van onze pallets is perfect om door te verkopen via een Verkoopplatform (o.a. Bol, Amazon, Ebay of Marktplaats), Via je eigen webshop of in een winkel. 

 

De Inhoud

In elke pallet zitten tussen de 60 en de 120 artikelen. De inhoud van elke pallet is uniek en wordt door een externe partij gelijkwaardig gemixt, hierdoor zijn alle waardes van elke pallet ongeveer gelijk. De winkelwaarde van een pallet ligt tussen de 2000,- en 6000,-. De meeste producten die wij tegenkomen op de pallets zijn o.a. Telefoons, Televisies, Beeldschermen, Laptops, Keukenapparatuur, Drones, Camera's etc. doordat deze pallets gemixt worden is er geen inhoudslijst aanwezig.

 

Merken & Garantie

In onze pallets vindt u merken zoals: Dyson, Samsung, Philips, Sony, Tristar, Tefal, DJI, Kracher etc. Wij bieden u geen garantie maar veel van deze merken bieden standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Dit betekent dat zodra u een apparaat aantreft die niet meer naar behoren functioneert, incompleet is of defect is, dat u met het serienummer vaak gemakkelijk via de website van het merk een nieuw artikel gratis kunt aanvragen zonder enkele problemen.

Ophaal of Verzendwijze 

U kunt ervoor kiezen hieronder bij ons een pallet te bestellen via onze webshop, deze pallets worden indien voorradig binnen 2 werkdagen met Track & Trace kosteloos bij u afgeleverd. Wij begrijpen het indien u het prettiger vindt de pallets bij ons persoonlijk op te halen dat is geen enkel probleem, u kunt met ons contact opnemen via de onderstaande contact opties.

Indien u met ons in gesprek gaat en nieuw bent als klant of wanneer u een grotere hoeveelheid wilt aanschaffen dan bieden wij direct een leuke korting aan welke kan oplopen van 10 tot 35%, neem dus gerust contact met ons op. Whatsapp:  +31625435635  E-mail: [email protected]

 

 

Afmetingen Pallet: 80x120x200 CM

Verpakking: Kartonnen wand + Pallet folie

Matthijs Korts
17-09-2020 11:38

Hele leuke en volle pallets, ben zeer tevreden

Kees van Dijk
08-09-2020 19:06

Geweldige pallets! Ik haal wekelijks 5 van deze pallets en ben zeer tevreden.


5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen