Mix Pallets

Onlangs hebben wij verschillende contracten gesloten met fabrikanten, webwinkels en distributeurs. Hierdoor kunnen wij deze gemixte pallets (vol met A/B-merk producten) tegen een super scherp tarief aanbieden. De inhoud van de pallets bestaat uit overproductie, faillissementvoorraden en retouren. Elke pallet is verschillend maar uit eerdere ervaring is gemiddeld 0 tot 15% van de pallet niet direct verkoopbaar is (Door bijvoorbeeld een kapotte doos, defecten of ontbrekend onderdeel)echter verschilt dit enorm per pallet en weten wij dit nooit exact. De inhoud van onze pallets is perfect om door te verkopen via een verkoopplatform (o.a. Bol, Amazon, Ebay of Marktplaats), via je eigen webshop of in een fysieke winkel. 

 

Wat zit er in de pallets?

In elke pallet zitten tussen de 18 en de 40 artikelen. De inhoud van elke pallet is uniek en wordt door een externe partij gelijkwaardig gemixt, hierdoor zijn alle waardes van elke pallet ongeveer gelijk. De winkelwaarde van een pallet ligt tussen de 1800,- en 5000,-. De meeste producten die wij tegen komen op de pallets zijn o.a. Telefoons, Televisies, Beeldschermen, Laptops, Keukenapparatuur, Drones, Camera's etc. Door dat deze pallets handmatig gemixt worden is er geen inhoudslijst aanwezig.

 

Merken & Garantie

In onze pallets vindt u veel verschillende merken, mogelijk vindt u ook: Dyson, Samsung, Philips, Sony, Tristar, Tefal, DJI, Klarstein etc uiteraard verschilt ook dit per pallet. Wij bieden u geen garantie, maar veel van deze merken bieden standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Dit betekent dat zodra u een apparaat aantreft die niet meer naar behoren functioneert, incompleet is of defect is, dat u met het serienummer vaak gemakkelijk via de website van het merk een nieuw artikel gratis kunt aanvragen zonder enkele problemen.

Ophaal of Verzendwijze 

U kunt ervoor kiezen hieronder bij ons een pallet te bestellen via onze webshop, deze pallets worden indien voorradig binnen 3 werkdagen met Track & Trace kosteloos bij u afgeleverd. Voor overige vragen kunt met ons contact opnemen via de onderstaande opties.

Indien u met ons in gesprek gaat en nieuw bent als klant of wanneer u een grotere hoeveelheid wilt aanschaffen dan bieden wij direct een leuke korting aan welke kan oplopen van 5 tot 15%, neem dus gerust contact met ons op.

Whatsapp: +31625434955

E-mail:   [email protected]

 

Let op! De getoonde productfoto's zijn voorbeeld foto's van eerdere zendingen

 

Afmetingen Pallet: 80x120x200 CM